Binecuvantarea este o calatorie in propria noastra lumina. Atunci cand primim binecuvantarea prin activarea iluminarii, ni se reaminteste adevarul nostru cel mai profund existential, si anume ca suntem fiinte pline de compasiune si intelepciune divina.

      Cunoscuta de diferiti Maestri sub multiple denumiri, spre exemplu Binecuvantarea Sinelui Superior ori Activarea Glandei Pineale pentru iluminare, a fost creata initial de catre Patrick Zeigler, in urma unei retrageri de 21 de zile in India in 2005, cand a primit o Initiere, pe care a modificat-o usor si a incorporat-o ulterior in toate atelierele sale.

      Născut în Statele Unite, Zeigler a avut o curiozitate pentru tot ceea ce era spiritual de la o vârstă foarte tânără. Mai târziu, el a devenit arhitect și a continuat să studieze geometria sacră, ceea ce la condus în Egipt acum mai bine de 25 de ani.

      În acea noapte în piramidă, în 1979, își amintește că a fost prima dată când a fost conectat la energia veche Seichim.

      ”Seichim” este o energie vindecatoare de origine spirituala, folosita de catre preotii din templele Egiptului antic.

      Desi exista o serie de definitii care s-au dat cuvantului “Seichim”, el este deseori identificat ca fiind Forta, Puterea, care se refera la aspectul spiritual al acestora.

      Descriindu-l ca pe un fel de energie învârtită, cu un model de opt figuri care se mișca în jurul cercurilor și coborî în cele din urmă în inima lui, Zeigler spune că simțea o căldură și frica se transformă în sentimentul iubirii care-i umplea întreaga ființă.

      Va fi o oportunitate pentru a experimenta deschiderea inimii printr-o meditatie aparte, ceea ce ne va duce intr-un spatiu sacru, atingand astfel Lumina divina si iubirea adevaratei noastre fiinte.

      Aceasta calatorie invita Lumina divina in noi insine, deschizandu-ne inimile. O sa experimentati o intensa curatare si purificare, o eliberare de tot ceea ce nu ne mai este util, o profunda uniune cu lumina noastra spirituala.

      Studiile stiintifice au evidentiat ca nu folosim decat o mica parte a creierului, iar cu ajutorul acestei metode vom activa in special utilizarea lobilor frontali si a glandei pineale, in acest fel acordand mai multa importanta Sinelui nostru superior, accesandu-ne astfel propria noastra spiritualitate.

Esenta acestui curs o reprezinta meditatia activa.

      Prima meditatie se numeste Respiratia Unificarii

Ea ne uneste armonios cu Cerul si Pamantul, cu Dumnezeu si cu Maica Geea.

      A doua meditatie conecteaza cu Sinele nostru Superior

      A treia meditatie conecteaza cu Energia Pamantului.

      Se invata apoi Tehnica de unificare a celor doua energii si transmiterea CHI-ului mixat, optimizat persoanelor aflate in suferinta. Se primesc si se invata Terapia prin Activarea Iluminarii si Terapia rapida de grup.

Sunteti bineveniti in acest curs daca doriti:

– sa simtiti o profunda fericire;
– sa simtiti pacea in mijlocul activitatilor zilnice;
– sa eliminati gandurile nedorite;
– sa dobanditi o profunda abilitate de a va centra interior;
– sa aveti o capacitate mai profunda de a iubi.

      Binecuvantarea Sinelui Superior va elimina blocajele energetice ce va creeaza iluzia separarii, iar dupa finalizarea acestui curs o sa observati o usurinta a modului in care va traiti viata, claritate in scopul vietii, dar si dezvoltarea unor noi abilitati.

      Aceasta activare linisteste partile active ale creierului ce va tin separati de ceilalti.

Printre beneficiile activarii glandei pineale a iluminarii se numara:

– cresterea creativitatii si a imaginatiei;
– cresterea concentrarii;
– imbunatatirea memoriei;
– dezvoltarea autoincrederii in sine;
– stabilitatea emotionala;
– dezvoltarea creierului emotional;
– dezvoltarea modului in care raspundem la emotii.