Bioenergoterapia      Bioenergoterapia, practicată în asociere cu Reiki în cadrul cabinetului meu, este o formă de tratament energetic complex, care lucrează în mod specific pe anumite chakre (centri energetici) şi pe anumite meridiane (canale energetice) si poate vindeca tumorile, chisturile, psoriazisul etc.

Bioenergoterapia presupune mai multe tehnici de lucru:

Bioenergoterapie tehnici de lucru– Chirurgia spirituala: prin aceasta tehnica sunt “extrase” din corpul energetic al pacientului energii deformate sau afectate care pot determina sau au determinat deja apariţia unei afecţiuni pe corpul fizic. Chirurgia spirituala aduce rezultate spectaculoase asupra oricarui tip de afectiuni fizice dar are efect puternic si asupra afectiunilor emotionale, mentale si spirituale.
– Bioenergoterapia utilizeaza Piramida de lumina pentru curatarea, cauterizarea si arderea metastazelor.
– O alta tehnica folosita in bioenergoterapie este tehnica Dacica prin care se realizeaza curatarea si energizarea totala a tuturor chakrelor prin tratarea pe verticala a pacientului.
– Tehnica energetică pentru curățarea chakrelor este utilizata asupra pacientului, asezat la orizontala, incepand cu chakra Muladhara , continuand cu chakra Impamantarea si terminand cu chakra Suprapersonala.
– Tehnica energetică pentru energizarea chakrelor se aplica asupra pacientului aflat in pozitie orizontala pe patul de masaj si parcurge acelasi algoritm al celor noua chakre.
– Taierea stringurilor este o tehnica utilizata in bioenergoterapie in scopul eliminarii legaturilor energetice malefice dintre doi subiecti.

      Bioenergoterapia este o metoda de tratament care impune ca terapeutul sa faciliteze un flux energetic extrem de puternic pentru a putea ajunge la efectele dorite. De aceea este necesar ca bioenergoterapeutul sa detina o pregatire temeinica in utilizarea energiei Reiki.

      Odată ce mi-am creat protecții puternice prin inițierile Reiki, acum practic, împreună cu alte tehnici bioenergetice, esența medicinei spirituale: „CHIRURGIA SPIRITUALĂ”, operația fără bisturiu, cu efect de vindecare holistica.

Mai multe detalii pe aceasta tema pe blogul meu.