Codurile Vindecatoare i-au fost “date” prin revelatie medicului american Alexander Loydin anul 2001.Codurile Vindecătoare a fost aduse în atenția publicului de către Alexander Loyd – doctor în psihologie și medicină naturistă și Ben Johnson – medic, specialist în osteopatie și medicină naturistă. De 12 ani dr. Alexander Loyd incercase zadarnic sa gaseasca un remediu pentru depresia clinica de care suferea sotia sa. Incercase toate posibilitatile: psihoterapie, vitamine, minerale, tehnici de eliberare emotionala, rugaciuni, antidepresive etc. Simptomele depresiei continuau sa se agraveze. Intr-o zi, in decurs de 3 ore, s-a produs o minune.

      Se intorcea de la un seminar de terapii alternative din Los Angeles. Era in aeroport asteptand sa se imbarce in avion, cand l-a sunat sotia sa.
      Avea o criza severa de depresie. A incercat sa o linisteasca la telefon, pana cand insotitoarea de bord i-a cerut sa il inchida.
      A hotarat sa se roage. Acela a fost momentul de start: “Dumnezeu a inceput sa downloadeze in mintea si inima mea ceea ce numim Codurile Vindecatoare.”
      Citea in propria minte detaliile unei metode de autovindecare despre care nu mai auzise. A inceput sa scrie si a scris 3 ore.

youtu.be/JFL6I3WlmWs

      Ajungand acasa, i-a aratat sotiei cum sa faca si dupa 45 de minute ea a iesit din criza. In 3 saptamani s-a vindecat. Ulterior, medicul a constatat la cabinetul lui ca metoda functioneaza si pentru alte boli.

CE SUNT CODURILE?

      Codurile sunt pozitii stationare ale mainilor in dreptul a patru zone distincte – intre sprancene, tample, maxilare si gat.

      Din punct de vedere energetic, este evident ca fluxul bioenergetic din degete atinge glandele endocrine: hipofiza, epifiza, talamus, hipotalamus, hipocamp, amigdala si tiroida.

      Pe durata executiei unui cod (intre 5-12 minute), persoana care isi face autotratamentul va spune, in gand sau soptit, o afirmatie, ca o mantra, in mod continuu. Exemplu: “

      Aleg sa-i iert pe cei care m-au ranit si sa accept iertarea.

      Aleg sa ma bucur de viata si sa o sarbatoresc.

      Aleg sa ma iubesc pe mine insami/insumi.”

      Cursul ofera o multitudine devariante din care fiecare isi alege afirmatia, in functie de propriul sistem de valori si de afectiunea medicala.

      Exista un ciclu de baza de 12 zile. Fiecare zi are 2 coduri care se executa o data sau de mai multe ori pe zi.

      Codurile sunt complet diferite de la o zi la alta. Pozitiile succesive ale mainilor sunt date in curs si evident nu trebuiesc memorate.

      Observatie: Lipsa de logica rationala a succesiunii codurilor mi-au dat initial incredere ca sistemul i-a fost revelat doctorului Loyd; ulterior am vazut rezultatele uneori miraculoase si acum CRED.

      Din punct de vedere spiritual, codurile cauta implementarea la nivelul subtil al glandelor endocrine a energiilor virtutilor umane. Fiecare zi este dedicata uneia dintre aceste virtuti:

      Iertarea;
      Anularea actiunilor daunatoare;
      Eliminarea cedintelor nesanatoase;
      Iubirea;
      Bucuria;
      Pacea;
      Rabdarea;
      Bunatatea;
      Integritatea;
      Increderea;
      Smerenia;
      Stapanirea de sine.

      Actiunile Codurilor reseteaza programele endocrine si determina mecanismul intern de autovindecare sa inceapa sa functioneze.

      Cursul ofera o lista in ordine alfabetica cu principalele boli si virtutea cu care este asociata fiecare, permitand dupa primele 12 zile continuarea Codurilor dupa un algoritm personalizat.

      Va prezint cateva boli (din cele 80) care pot fi vindecate rapid, dar adata cu ele se pot vindeca si alte boli de care nici nu aveti cunostinta:

      -Anxietate;
      -Boala Lou Gehrig;
      -Depresie;
      -Glaucom;
      -Hemoroizi;
      -Alzheimer;
      -Cancer;
      -insomnie;
      -Prostata;
      -Psoriazis;
      -Zona zoster;
      -etc.

Retineti um mare adevar – la baza tuturor bolilor se afla „stresul fiziologic” care este pur si simplu „SISTEMUL NERVOS DEZECHILIBRAT”.

      Codurile Vindecatoare reprezinta un sistem de Autovindecare, deci de Autotratament. Este si un indemn de a ne lua la propriu viata si sanatatea in propriile maini.
      Aflati mai multe informatii despre Codurile Vindecatoare pe blogul meu.