“Munay Ki” este un cuvânt de origine Quechua și inseamnă“Te iubesc”.

      Prin Munay Ki se ințeleg cele nouă ritualuri de inițiere ale medicinii șamanice pentru a deveni o persoana plină de ințelepciune și putere, care și-a asumat responsabilitatea pentru intreaga creație.

      Profețiile vechi incașe povestesc despre apariția unui nou om pe Pamânt – unul care va trăi in afara fricii și iși va avea intrega forță in natura sa transcedentala, denumit homo luminosus.

      Munay Ki reprezintă codurile pentru acest om ce va apărea și va schimba modul in care trăiți, vă veți vindeca sau veți muri.

      Aceste coduri sunt transmise sub forma unor ritualuri energetice in sistemul chakrelor.

Cele patru ritualuri de baza:

      Ritualul vindecătorului cunoscut sub numele de Hampe, Humpeq – vă pune in legătură cu linia Ființelor de Lumină din trecut, care vor veni și vă vor asista in propria vindecare și transformare personala.

      Ritualul de protecție constă din implementarea in Câmpul de Lumină a celor cinci benzi energetice reprezentând elementele pământului, aerului, focului, apei și luminii pure.

      Odată instalate, aceste benzi vor acționa ca un filtru ce va descompune orice energie negativă din jurul dumneavoastră in unul din aceste cinci elemente, astfel incât acestea nu vor mai putea sa vă imbolnaveasca.

      Ritualurile armoniei – Ayni Karpai – reprezinta transmisia secretă a celor șapte arhetipuri universale in chakrele corespondente.

      In chakra rădăcină Muladhara, veti primi șarpele, jaguarul in chakra sacrală Svadhisthana, vulturul (condorul) in chakra inimii Anahata, pasarea colibrii in chakra a opta solara, prima chakră a dimensiunii a patra sau locașul sufletului.

      Apoi vor urma o serie de trei așa-ziși “arhangheli” in chakrele superioare și un număr de minim cinci meditații pentru a le trezi și ajuta să se dezvolte, pentru a dezvolta corpul curcubeu.

      Primirea acestui ritual vă ajută să vă purificați și protejați chakrele, să vă dezvoltați corpul de lumină și să nu fiți afectat de trecutul dumneavoastră.

      Ritualul clarvăzătorului – denumit Karwak – permite deschiderea unor căi cerebrale pentru energie, prin instalarea unor filamente de lumină din cortexul vizual in ochiul al treilea și in inimă.

      Această practică va trezi așa-numita “vedere interioară”, dar și abilitatea de a percepe lumea invizibila.

      Cele trei ritualuri transmise pe linie energetica:

      Ritualurile păstrătorilor zilei – Pampa Mesayok – este un ritual in care veți fi puși in legătură cu o linie renumită de maeștri vindecători din trecut.

      Primirea acestui ritual vă permite să lucrați cu energia locurilor sacre din diverse părți ale lumii, să fiți susținuți in munca energetică pe care o efectuați, dar și să vă vindecați partea feminină din dumneavoastră, pășind astfel dincolo de frică și practicând pacea interioara.

      Ritualul păstratorilor ințelepciunii – cunoscut ca Alto Mesayok – prin care veți fi conectat la o linie a Fiintelor de Lumină din trecut, dar și din viitor (in tradiția șamanica incașă neexistând trecut, prezent sau viitor, ci o curgere permanentă a timpului).

      Primirea acestui ritual va ajuta să chemați păstrătorii ințelepciunii, rugându-i să-și codifice ințelepciunea și cunoasterea pentru ca să vindecați partea masculină din dumneavoastră, să pășiți in afara timpului, să aprofundați medicina șamanică și să gustați infinitul.

      Ritualul păstrătorilor pământului – Kurak Akullak – vă va pune in legătură cu Ființele Superioare, protectorii Galaxiei și ai sistemului nostru solar, dar și cei ce susțin viața pe Pământ.

      Primirea acestui ritual vă pune in legatură cu stelele, soarele și planeta noastra.

      Vă invață caile “văzătorilor” și ale visătorilor pentru a le aduce in lume.

Cele doua ritualuri ce vor veni

      Ritualul păstrătorilor stelari – Morshay Karpay – vă stabilizează câmpurile energetice după marea schimbare a vibrației energetice ce a survenit in anul 2012.

      După primirea acestui ritual, corpul fizic incepe să evolueze in corpul omului de lumină (homo luminosus).

      ADN – ul dumneavoastră este recodat, procesele de imbătrânire sunt incetinite și deveniți mai rezistent la boală.

      Ritualul Creatorului – Taitanchis Tranti – vă trezeste Creatorul sau Lumina Interioară Divină, astfel incât să realizați că sânteți parte a Principiului Creației, de la cel mai mic grăunte de nisip la cea mai mare galaxie din Univers.

      Acest ritual nu a fost până recent disponibil pe Pamant, el fiind primit doar direct de la Spirit.