PROCEDURI ENERGETICE SUPERIOARE, ACORDAREA SI CREAREA

Proceduri Energetice Superioare      Sunt doua tehnici care functioneaza pe baza intregului din care facem parte cu totii-Dumnezeu.
CREAREA DE EVENIMENTE este o tehnica menita sa inlature obstacolele ce stau in calea atingerii scopurilor pe care ni le propunem si sa desfaca legaturile dense, nebenefice. Se mai numeste si tehnica „indeplinirii oricarei dorinte” ce este in armonie cu intregul Univers.

Tehnica declanseaza un proces energetic care are multiple functii:
-face ordine in univers
-aduce deblocarea drumului catre scopul propus
-creaza conditii optime de realizarea scopului
-armonizeaza ca efect scopul cu intregul din care facem parte, astfel incat realizarea sa fie optima, universala.
-indeparteaza blocajele existentente.
-dirijeaza catre scopul propus cantitatea de energie necesara pentru realizarea lui
-ne armonizeaza pana la coincidenta cu scopul pe care ni-l propunem
Pacientul sta pe un scaun, iar Maestrul sta in fata sa si urmeaza terapia care dureaza in jur de 30-40 de minute.

AcordareaACORDAREA – nu se confunda cu initerea si este o tehnica ce ne readuce pe Drumul Gratiei Divine, eliberand o puternica energie ce aliniaza si echilibreaza intregul nostru sistem energetic.

Este o tehnica extraordinara prin care toti si toate au fost create, se creiaza o puternica energie, pentru ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, mai ales prin capacitatea noastra de creatie. Energia creata este similara cu energia sursei.

Tehnica aduce energizare, purificare, iluminare, intoarcerea pe drumul Drumul Gratiei Divine, drumul pe care la facut Tatal Ceresc.

Ratacirea de la acest drum se manifesta prin lipsuri:
-lipseste sanatatea
-protectia
-realizari bune, armonioase
-lipsesc satisfactiile
-proiectiile
-banii si toate aceste lucruri, se produc din cauza ratacirii de la drumul Gratiei Divine. Folosirea frecvanta, dezvolta acea sensibilitate care ne arata cand incepem sa ne ratacim si sa ne departam prea mult de la Drumul Gratiei Divine.

Acordarea unui pacientACORDAREA UNUI PACIENT
Pozitia: Pacientul sta pe scaun cu palmele impreunate ca pentru rugaciune, ideea nu este aceea a unei rugaciuni si a unirii meridianelor din degete care au corespondenta in intregul organism, ochii inchisi.

Maestrul se aseaza in spatele pacientului si incepe terapia care dureaza in jur de 30-40 de minute. Ambele tehnici sunt foarte puternice si in timpul cel mai scurt duce la realizarea scopului propus, de catre fiecare pacient. Se foloseste in plus fata de terapiile prezentate, un simbol care creaza foarte multa energie.

Aflati mai multe pe blogul meu http://noutati.energoterapie-reiki.ro/ care poate fi accesat fie de pe Google sau direct din browser ori din site-ul www.energoterapie-reiki. Acest blog a fost creat special pentru noutati care apar in domeniul energoterapiei reiki si cu care doresc sa va tin la curent. Va reamintesc ca primesc mesaje si vesti din partea voastra pentru programari la tratament, prin intermediul paginii de contact din site-ul www.energoterapie-reiki.ro Acolo puteti sa imi scrieti orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti si putem discuta si analiza, daca doriti, subiectele care va intereseaza. Puteti de asemenea sa solicitati programari pentru sedintele de tratament si la distanta. Voi continua sa va tin la curent cu informatii din domeniul Bioenergoterapiei, Procedurilor Energetice Superioare si al utilizarii energiei Reiki care este o energie naturala, vindecatoare, care lucreaza la fiecare nivel, nu doar fizic dar si emotional, psihic si spiritual. Va doresc multa sanatate, fericire, dragoste si iubire. Pace in suflet si lumina!