În limba sanscrită cuvântul „karuna" are semnificaţia de iubire necondiţionată şi compasiune.


Acestea reprezintă în fapt şi esenţa sistemului de vindecare Karuna.

Compasiunea cultivată de Karuna se diferenţiază de „milă", este o compasiune detaşată, dar nu rece şi, dimpotrivă, cât se poate de caldă şi confortantă.

Compasiunea presupune înţelegere şi iertare... înţelegerea presupune cunoaştere, iar iertarea presupune iniţial iertarea de sine.

Datorită acestui spectru deosebit de larg, sistemul Karuna de vindecare este unul nu numai deosebit de complex, dar şi unul care, prin liniaritatea sa, oferă o cale sigură şi eficientă de evoluţie spirituală.

Tot în limba sanscrită, particula „kar" — componentă a cuvântului Karuna — are semnificaţia de trezire, acceptare şi realitate.

Trezirea are aici semnificaţii multiple.

În primul rând se referă la trezirea din starea de somnambulism spiritual, în care se află majoritatea locuitorilor Mamei Pământ şi, în al doilea rând, se referă la accesarea forţei interioare specifice şi caracteristice fiecărei persoane în parte.

Fiecare dintre noi este înzestrat cu o sumedenie de daruri divine, cu care venim la întrupare, daruri care se completează pe parcursul existenţei cu altele, bineanţeles în funcţie de strădaniile personale de a face bine, de a ajuta şi de a ne purifica.

Dezvoltarea acestor daruri este cât se poate de necesară pe calea fiecăruia şi tocmai aici metodele şi simbolurile sistemului Karuna ajută foarte mult.

Ghizii spirituali pe care îi primim în urma iniţierilor în sistemul Karuna se implică direct în dezvoltarea acestor daruri şi extrasensibilităţi, la fiecare dintre noi, în funcţie de meritele personale.

Este evident că o persoană care face şi gândeşte rău şi negativ nu prea are cum să îşi descătuşeze întregul potenţial foarte repede, indiferent de câte iniţieri are.

Iniţierile reprezintă — aşa cum le spune şi numele — începuturi ale căilor, nu căile în sine.

Drumul îl construim singuri prin tot ceea ce gândim şi întreprindem, prin credinţă în divinitate şi prin ajutorul şi compasiunea pe care o răspândim lumii din jur.

Vorba lui Buddha: „tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gândit până acum".

Cursurile de Karuna Reiki au recunoaștere internațională, iar elevii initiați vor ocupa locul 4 in Ierarhia Inițiatică Internațională.

Intregul curs de Karuna Reiki se desfășoară în trei etape:
➤ Nivelul I,
➤ Nivelul II,
➤ Maestru Atestat Internațional de către Internațional Center for Reiki Training.

Cursul de Karuna Reiki Nivelul I o să vă îmbogățească viața cu urmatoarele daruri:
- noi cunoștinte din lumea metafizică, spirituală și ezoterică;
- tehnici foarte puternice și eficiente de vindecare emoțională, fizică și karmică;
- inițierea în ierarhia ancestrală de către Maestri Karuna Reiki, ce aduce un nivel mult mai înalt de vibrație și protecție energetică;

Karuna Reiki Gradul II
Teorie:
1. Alcătuirea și funcționarea sistemului nervos;
2. Condițiile materializării scopurilor și dorințelor;
3. Descrierea celor patru simboluri ale Nivelului II.

Inițieri:
1. Simbolul Gnosa: conectarea cu Îngerii Ințelepciunii.
2. Simbolul Kriya: conectarea cu Îngerii Creativității.
3. Simbolul Jawa: conectarea cu Îngerii Naturii și ai Armoniei.
4. Simbolul Shanti: conectarea cu Îngerii Păcii și ai Ajutorarii.

Durata acestui curs este de trei ore.
Investiția dumneavoastră este de 400 de lei.
Daca iți dorești o schimbare în viața ta, acum este momentul să faci acest pas. “Dacă vei continua să faci aceleași lucruri, nu te aștepta la rezultate diferite!” - Albert Einstein

Rezervă-ți locul printr-un e-mail cu numele tău la contact@energoterapie-reiki.ro sau la telefon 0723 595 242