Acest grad se adresează tuturor celor care vor să afle cât mai multe informații din domeniul Energiei Universale a Tatălui Ceresc - Creatorul, și să folosească Energia Reiki ca pe o cale spirituală.


Pentru înscrierea la acest curs, este obligatoriu ca participanții să fie inițiati în gradele I, II Reiki Usui și Tibetan

De obicei inițierea se face pentru cei care doresc să-şi aprofundeze cunoștințele în acest domeniu, pentru a afla cât mai multe informații despre această tehnica de vindecare, în vederea pregătirii pentru nivelul IV de Maestru Reiki Usui și Tibetan.

SIMBOLURI PRIMITE LA INIȚIEREA PENTRU CURSANȚI AVANSAȚI:


• Simbolul Dragonul de Foc, se foloseşte în terapie pe spatele persoanei, dureri menstruale, aliniază chakrele şi aduce câmpurile în poziţia lor normală, poate transforma răul pe care ni-l face cineva în bine.
• Simbolul Shi Ka Sei Ki - energia care se revarsă de la inimă la inimă, este un simbol care vindecă sufletul, activează chakra inimii, trateaza bolile de inimă, armonizează spaţiile.
• Simbolul Chi Ka So, este utilizat exclusiv pentru deschiderea şi echilibrarea chakrei gâtului Vishudda, pentru deschiderea canalele de comunicare cu alte persoane, cu eul superior, cu ghizii spirituali, cu îngerii şi entităţile de Lumină, pentru mărirea capacitații de comunicare și eliberarea de timiditate.

La acest curs se predau tehnicile esențiale de autotratament și tratament, semnificațiile și utilizările simbolurilor, Acordajul (Sintonia) de vindecare cu simboluri.

Pentru acest grad se exersează absolut toate tehnicile de lucru cu energia Reiki.

Vom învață modul în care se trasează – activează simbolurile.

Participanții vor primi suportul de curs și diploma aferentă acestui nivel de inițiere și pregătire.

Prețul investiției voastre este de:
✔ 400 de lei pentru Cursul de inițiere, gradul unu și doi
✔ 400 de lei pentru Cursul de inițiere gradul trei avansați
✔ 500 de lei pentru Cursul de Maestru Reiki și Tibetan
Daca iți dorești o schimbare în viața ta, acum este momentul să faci acest pas. “Dacă vei continua să faci aceleași lucruri, nu te aștepta la rezultate diferite!” - Albert Einstein

Rezervă-ți locul printr-un e-mail cu numele tău la contact@energoterapie-reiki.ro sau la telefon 0723 595 242