12017nov.

Raluca Brad

Am ajuns total întâmplător la domnul Bratu, într-un moment în care mă simțeam lipsită de energie și aveam ceva probleme personale.

Îmi doream o echilibrare energetică și o îmbunătățire a stării de sănătate dar și a relațiilor personale.

Prima terapie a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie 2017. Am făcut câteva ședințe consecutive (patru), apoi săptămânal, până în august 2017. A fost o experiență unică și îi sunt recunoscătoare domnului Bratu pentru că am putut beneficia de ședințe de Reiki minunate, care m-au ajutat să îmi recapăt echilibrul, să am un somn mai profund și mai odihnitor, să capăt mai multă încredere în mine, să mă conectez la Divinitate și să ameliorez principalele probleme fizice cu care mă confruntam – atenuarea durerilor menstruale și a stărilor negative aferente, micșorarea unui “nodul” tiroidian destul de mare.

La început, pe lângă senzațiile de rece sau cald, am avut stări destul de ciudate în timpul terapiei, in regiunea capului, a plexului solar si a talpilor, mi se cutremura corpul foarte tare, pe perioade scurte de timp, pe care nu mi le pot explica rațional și pe care nu le-am putut controla, descărcări emoționale puternice (am început să plâng din senin, fără un motiv anume), în urma cărora m-am simțit eliberată de o povară, mai ușoară și mai împăcată cu mine însămi și cei apropiați. În timpul primelor terapii nu reușeam să mă relaxez suficient și eram destul de agitată. În anumite zone, simțeam o durere destul de puternică de un minut, doua, dar acest lucru nu m-a speriat, fiind conștientă că energia Reiki lucrează și mă ajută să mă vindec, așa că m-am lăsat în voia ei, știind că se va întâmpla doar ce trebuie și este bine să se întâmple.

După câteva ședințe, am început să fiu mai liniștită (nu am mai avut acele stări ciudate), să mă relaxez și să dorm, de cele mai multe ori chiar profund, aproape o ora jumatate (în acest fel energia lucrând și mai bine); nu am mai avut dureri aproape deloc, experimentând o stare plăcută și, de multe ori, o conexiune cu Sursa, o iubire necondiționată minunată și o bucurie autentică, care mi-au încântat sufletul.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că, pe parcursul ședințelor, am simțit cum energia Reiki curge prin mine, uneori chiar o energie puternică, o căldură plăcută și binefăcătoare, ceea ce m-a ajutat să am o încredere și mai mare în existența și puterea acestei energii extraordinare.

La finalul ședințelor, chakrele mele au devenit mult mai echilibrate, funcționând corespunzător, și starea fizică și psihică mi s-a îmbunătățit simțitor.

Dar cel mai imbucurator si important lucru pentru mine este faptul ca acel “nodul tiroidian” de pe glanda tiroida a disparut in urma mai multor terapii de Chirurgie Spirituala. Îi mulțumesc domnului Bratu pentru implicarea și dedicarea cu care a efectuat fiecare ședință în parte, pentru toate lucrurile pozitive pe care le-a adus această terapie în viața mea și pentru toate lucrurile interesante și utile pe care mi le-a împărtășit.

Raluca Brad.