82017ian.

Visan Mihaela, manichiurista

„Ma numesc Visan Mihaela, am 28 ani, de profesie manichiurista. Am avut probleme cu durerile de stomac, dureri de spate si in special de picioare, insomnii, atacuri de panica. Salonul unde lucrez eu se afla chiar la parterul blocului unde locuieste dl. Bratu Florea, l-am contactat si am fost programata, pentru inceput, la patru sedinte de terapie Reiki.

La inceput nu eram prea increzatoare in aceste terapii alternative dar datorita starilor proaste pe care le aveam am hotarat sa incerc. La prima sedinta, care a durat cam o ora sau chiar mai mult, am simtit o caldura si o stare de relaxare in zona capului si dupa 15-20 de minute am adomit profund pana la finalul sedintei de tratatemnt.

Dupa primele trei sedinte consecutive stare mea s-a imbunatatit simtitor. Au diparut durerile de stomac, mi-a revenit digestia la normal, am dormit ceva mai mult in primele zile si am inceput sa am sperante ca voi scapa de medicamente. Am facut si cea de-a patra sedinta care a inceput sa-si faca efectul si mai profund. Vazand rezultatele aparute dupa numai patru sedinte, am convenit sa continui si sa fac in jur de zece sesiuni. Nici nu stiu cum sa-i multumesc d-lui Bratu Florea pentu felul in care ma simt acum, nu mai iau medicamente de somn, durerile de spate si de picioare au diparut in totalitate iar starea mea a devenit foarte buna; ma simt plina de viata si sunt mereu cu zambetul pe buze.”