82017ian.

VLADESCU NICOLAE, 54 ani, inginer

Ma numesc VLADESCU NICOLAE in varsta de 54 ani, de profesie inginer aflat in activitate in domeniul auto. In anul 2010 am fost operat de cancer la colon la Spitalul de Urgenta Floresca, dupa care am urmat sedintele de chimio si radioterapie la Spitalul Oncologic Fundeni.

In 2013 m-am operat din nou de hernie de disc la Neurochirurgie Urgenta Floreasca. Eram cu imunitatea si psihicul la pamant, credeam ca aici e sfarsitul … Am incercat in toata aceasta perioada tot felul de remedii medicale atat alopate cat si homeopate si naturiste pentru recuperarea starii de sanatate atat fizice cat si psihice, si am putut face comparatii intre toate aceste metode.

In anul 2015 in decembrie m-am hotarat sa incerc si o metoda mai putin cunoscuta si non-invaziva, bazata pe energie, si anume Reiki. Astfel am aplicat 10 sedinte de Reiki cu un bun specialist in domeniu dl. Bratu Florea. Am fost chiar uimit si placut surprins de efectul acestei terapii inca de la prima sedinta. In primul rand nu am mai simtit niciodata o asemenea relaxare psihica si nervoasa niciodata, pur si simplu am adormit adanc si nu mai auzeam decat ca prin vis o muzica linistitoare placuta. Dl. Bratu mi-a spus ca la un moment dat chiar sforaiam!… eu eram atat de relaxat ca nici nu mi-am dat seama. Oricum cand m-am trezit am inceput sa casc foarte tare si chiar imi era rusine ca nu ma pot stapani … Dl. Bratu mi-a spus ca este o reactie normala, corpul se incarca cu energie. Intradevar dupa cateva sedinte am simtit cu adevarat ce inseamna sa fii incarcat cu energie. Parca ma simteam mai usor, multe lucruri care ma oboseau, mi se pareau acum banale. Am inteles ca odata cu echilibrarea energiei Chakrelor, acele puncte energetice prin care organismul nostru energetic functioneaza, formand acea aura protectoare specifica fiecaruia dintre noi, corpul nostru are puterea de a invinge orice boala. Multi spun ca psihicul sta la baza oricarei boli datorita disfunctionalitatilor pe care le produce in corp. Asa cum se intampla si cu masinile moderne cand calculatorul da erori…. In servis aceste erori se pot sterge, calculatorul se poate reseta sau inlocui, dar oare este posibil si cu acest super calculator care este creierul uman?!! …

Specialistul Reiki, Dl. Bratu mi-a spus ca echilibrarea chakrelor este un lucru mult mai complex care este mai greu de explicat dar cel mai simplu este sa constati pe propriul organism rezultatul uimitor al tratamentului. Intradevar, dupa 10 sedinte parca eram alt om, atat din punct de vedere psihic, mental cat si fizic. Nimic din stresul de altadata nu mai avea efect asupra mea. Am facut curse lungi cu bicicleta pe care inainte nici nu-mi dadea prin cap ca as reusi sa le fac. Energia organismului cred eu este totul, ea invinge orice boala, orice obstacol. Cred ca Reiki este intradevar o solutie pentru recapatarea acestei energii si reechilibrarea organismului. Multumesc d-lui Bratu pentru acest lucru, voi reveni la dinsul pentru intretinerea acestei energii vitale ori de cate ori simt ca am „bateriile” descarcate si nu mai fac fata provocarilor.